Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sok nyelvvel dolgozni toácskén...

Sok nyelvvel dolgozni toácsként? Lehtsèges?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek nyelveket tanulni és konferencia tolmácsként akarok majd dolgozni.
2019. jún. 1. 22:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Elírtam magam. Tolmácsként.
2019. jún. 1. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
miért ne lenne lehetséges?
2019. jún. 1. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges. Papám orvos volt, hét nyelven beszélt. Beszélte az oroszt, angolt, németet, franciàt, sapnyolt, olaszt és latint. Írni nem mindegyiken tudott, az biztos. Sok siket kívánok!
2019. jún. 2. 05:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden idők legtöbb nyelvet értő szinkrontolmácsa csak négy idegen nyelven vállalt ilyen munkát, noha a nyelvismerete ennél lényegesen több. Régen olvastam róla, még régebben láttam a vele készült interjút, de olyan 17 környékén lehetett az összes nyelv.

Ő rendkívüli képességekkel rendelkezett. A legtöbb szinkrontolmács 1-2 nyelven dolgozik a sajátján kívül.

Olyanról nem is tudok (amit Lomb Kató tudott), hogy közvetlenül idegen nyelvről idegen nyelvre tolmácsol.

Ha te kiemelkedsz a többiek közül, akkor sok munkád lesz, és jól fogsz keresni.

Az a hét nyelv az eléggé hihetetlen.

2019. jún. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!