Szerintetek szep nev a Csilla?
Figyelt kérdés
Magyar eredetu nevet szeretnek de regi magyar lanynevek kozul semmi se tetszik, talan meg a Csilla...Nem tudom ez gyakori nev otthon? kulfoldon elunk ugyhogy nem tudom...nem regimodi? Milyen szep osmagyar nevek vannak meg esetleg?2019. máj. 31. 19:09
1/9 anonim válasza:
Közepesen gyakori, de szerintem szép név, bár nekem a Tünde jobban tetszik. Ezeken kívül még rengeteg ősi magyar lánynév létezik. Pl.:
Alma
Anikó
Boglárka
Cinke
Csenge
Emese
Gyöngyi
Hajnal
Ibolya
Imola
Kincső
Lilla
Napsugár
Réka
Rózsa
Szende
Viola
Virág
stb.
2/9 lilla64 válasza:
Igen,nálunk Erdélybe elég gyakori.
3/9 anonim válasza:
Szerintem szép, végre egy hagyományos, magyar nev.
4/9 anonim válasza:
Szép még az:
Orsolya, a Beáta, Beatrix, Bettina, Anna, Réka, Katalin, Lara, Bianka, Blanka, Tímea, Olga, Helga, Magdolna, Elizabet, Liza, Henrietta, Nikolett, Bernadett, Viktória, Vivien, Lívia.
és ezek mind 90-es évekbeli, annak idején gyakorinak számító, DE hagyományos, teljesen vállalható magyar női nevek (jó, egy-kettő kivételével nem mind magyar eredetű). Ezek gyönyörűek! 😊
6/9 anonim válasza:
*Meg még itt is vannak:
behindthename.com
7/9 anonim válasza:
*Ja de egyébként szép név a Csilla; létezik nála szebb is, de ez is nagyon szép.
8/9 anonim válasza:
Nekem ősmagyarból az Arina és Réka tetszik.
9/9 Dorci1999 válasza:
Szerintem is szép. Jó a hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!