Le tiltott a facebbok, mert allitolag valami sertot osztottam meg, mas oldalról . Mondjuk nem tudom mirol van szo, de messengerbe se tudok irni senkinek . Van valami teendő? Vagy meddig fog ez tartani?
Ilyen se volt meg
Lehet valaki jelentette a posztomat azert tiltottak le ,mert tegnap en is jelentettem az egyik ismerosom posztját . De azert mert fel rakta azt a 3 méter hosszu fa**sagot 😡
Megprobalom számító gépről
Hatha
Rajottem
Üzenetben kuldtem egy kis babarol kepet egy baratnomnek , ahogy a futyije benne van egy pohárban ( mintha pelenka helyett lenne ) es elkukdtem neki azzal a céllal hogyha esetleg nem lesz pelus van mas megoldás .
Most neztem meg a kep eltunt az üzenetek kozul , o pedig reggel ota nem is volt online , meg se nézte se semmi . Na most a kerdes : mi a f**z koze van a facebboknak ahhoz hogy en privatban kinek mit kuldok ??? Bezzeg ha a pasik a kobrarol kuldenek kepet akkor nem történik semmi . Es messengerbe meg jelenteni se lehet a kepet , esetleg az illetőt le tiltani .
Sokkal csúnyább dolgokat szoktam at kuldeni “privatba “ PRIVATBA “
Soha nem lettem le tiltva
Mar 24 ora eltelt
Es mindig le vagyok tiltva
Hogy rohadjanak meg !!!!
A baratom kulfoldon van , nem tudok neki irni se ! Semmu koze annak a banat facebooknak ahhoz amit en PRIVATBAN kuldok a baratnomnek 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!