Nem tudom eldönteni hogy akarok e inni?!
Ha egy normális sincs, akkor miért érdekel, hogy mit mondanak?
A saját egészségedre figyelj.
Szia!
Az alábbi történet velem történt 15 évesen.
Az akkori - egészségügyes, tehát mind lány - osztálytársaimmal elmentünk egy vendéglőbe. Mindenki sört rendelt, kivéve engem, mert én narancslevet kértem.
Erre fölhörkentek, hogy azt nem lehet. Mindenki sört iszik, akkor ne legyek már nevetséges a narancslevemmel. Még a pincér által kihozott italt sem engedték az asztalra tenni. Azt mondtam, oké, akkor én elmentem, sziasztok. És ott hagytam őket.
Tanulság: ha szerinted nem jó, amit a többiek művelnek, nem kell a csordával tartani.
Nehéz kívülállónak lenni? Igen, de megéri.
Cigi: Detto, kétszer próbáltam, egyszer 13 évesen, mert attól "olyan felnőtt leszek" (pedig nagyon nem), másodszorra dacból 16 évesen, mert egy fiú megtiltotta, hogy dohányozzak, pedig ő is cigizett. Sosem tüdőztem le a füstöt, csak az orromon fújtam ki, de mégis elég volt hozzá, hogy függőséget alakítson ki. Mégis le tudtam tenni a cigit, és soha nem próbáltam újra.
Egyet kell értenem az előttem szólóval, mert teljesen igaz, amit írt.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha soha nem ittál alkoholt, akkor tuti nincs rá toleranciád, a vodka, pedig (még ha meggyes is) nem egy "lányzsúros-piskóta" ital.
Különc maradsz örökre :/
De ne igyál
Ne cigizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!