Mit jelent a lenti álom?
Szia Kérdező!
Valószínűleg ez egy hosszabb álom részlete. Nem tudom, hogy nem emlékszel csak erre a részletre, vagy nem írtad le a többi részét. Egy mondatban leírt álmot nem lehet elemezni, sajnos. Az álmokban fontosak az érzések is, az esetedben az például, hogy öklendeztél-e, volt-e valamilyen rossz érzésed, miközben húzkodtad kifelé a fonálférgeket a torkodból. Vagyis pontosan úgy mondanám, hogy a szádból húzkodtad kifelé, de a fonálférgek a torkodon is lementek.
Biztosan van valamilyen emléked a fonálférgekkel kapcsolatban.
Abban is biztos vagyok, hogy van olyan emléked, amikor a szádból húzkodsz kifelé valamit.
Leírom egy nő álmát hasonló példának:
"Azt álmodtam, hogy hajszálakat húzok ki a számból, egészen a torkomból, öklendezek közben, csorog a szememből a könny és akárhogyan akarom, nem tudom kihúzni a torkomból a hajszálakat, tele van a szám..."
Sajnálatos módon soknak van hasonló álma, mint neked. Ha jól következtetek, akkor lány vagy te is, mint a példában szereplő álmodó.
Ha gondolod írj privát üzenetet és segítek elemezni az álmodat. Itt a hozzászólások között nem túl intelligens válaszok szoktak lenni.
Legyen szép a napod!
Imádom a tudatalatti játékait :)
Köszönöm a válaszokat, Bánki Tomi : írtam privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!