A kincsem+ tuti fogadást mikor érdemes megtenni?
Tisztelt Játékosunk!
A TUTI, azaz okos gépi játék lényege az, hogy a fogadók fogadásait figyelembe véve válogatja össze az Ön fogadásához a lovakat. A futamhoz minél közelebbi időpontban játszik TUTI-t, annál több adat áll rendekezésére a fogadórendszernek, amiből válogatni tud. Közeledve a futam startjához egyre jobban szóródik szét a mezőny az ODDS-ok tekintetében, így fogadórendszer könnyeben ki tuja választani a favoritokat.
Hiába másolod be gondoltam TAPASZTALATOKRA vagy kíváncsi. ;)
Számtalanszor vettem főleg a 15:15-ös kezdéseknél pár perccel előtte és semmit nem nyertem.
Amikor volt 21 ezer Ft nyereményem, akkor reggeli vásárláskor ugrottam be lottózóba is és este volt a futam!! Ennyit erről.
(ma amúgy 3 szelvényem volt és 15:05-kor vettem meg dohanyboltban, rá 10 percre futottak nulla nyeremény, ráadásul úgy az első ló egyik szelvényen sem szerepelt, szóval csodás)
Igen, az volt a kérdés nem? :D
De a jövőben azt hiszem csak lovin fogok vagy neten játszom, mert akkor tudod megadható csomó minden más, az alaptét sem ennyi. Én totál nem azt tapasztalom a gép az esélyeseket dobálná a szelvényre sőt. Nem véletlen a sok promo ám, az összes játék közül ezt veszik legkevesebben lottózókban. Különben nem tudom hallottad-e (szerintem pont azért amit előbb írtam) bevezetésre kerül nem sokára egy új nyerési tétel, tartalék lóval lesz kapcsolatos majd figyeld esetleg.
Régebben volt a bónusz szám is, de akkor még nem jatszottam azt eltörölték most ez lesz helyette, szóval próbálkoznak.
Nincs, már olyan szempontból nyersz-e olyanból lehet mennyit (arány).
Én teljesen véletlenül vettem már párszor előtte, mert amikor ötöst veszek megkérdezik adhatnak-e lovit és szokták mondani mindjárt indul még engedi gép vagy mondjuk egy óra múlva. Semmi különbséget nem láttam pont úgy nem nyertem, mint amikor nem közvetlen előtte vettem meg kb 1 hónapja már nem is játszom felesleges gépit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!