Szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek hogy furry vagyok?
Nem meren elmondani nekik mert a végén nem még melegnek néznek.
De a fursuitomat is nyáron veszem meg nem tudom hogy mondjam el nekik valaki segítsen
Én is furry vagyok, de még nem mondtam el. Majd egyszer idővel elmondom.. Anya.. Apa.. Van egy ilyen hobbim...
Amúgy suitot én is szeretnék :D
Srác, hagyd el. Ne itt kérdezz ilyeneket, van egy halom facebook csoport, ami foglalkozik ezzel. DE!
Nem kell elmondanod a szüleidnek, ez nem egy orientáció vagy valami ilyesmi, csak egy hobbi. Értem, hogy divat a cringe, de ha nem muszáj, ne növeld a táborukat :D
-Egy b*uzi förri- :D
Nem kell elmondanod, ha nem akarod, de ha könnyítene a lelkeden, akkor mondd csak el. Ha pedig ez neked csak egy hobbi és nem fanatizmus, akkor nincs mitől aggódnod, akár könnyen is vehetik, ha jól elmagyarázod.
Nem vagyok furry, de találkoztam párral és voltak teljesen normálisak is, de olyan fanatikus elmeroggyantak is, akik odamentek fiatal lány unokatesómhoz és elkezdtek állathangokat kiadni és szőrös álkarmokkal kapirgálni szegényt, nagyon megijedt, én pedig majdnem nekimentem az undorító zaklatónak, aki erre csak ugatott.
Na de, azért ez elég szélsőséges, és szomorú lenne, ha minden furry-t, aki csak kedvtelésből és a józan eszét nem elvesztve végzi hobbiját, azokat ilyen égetni való, elmeháborodott pedofilok alapján ítélnék meg
Nem mondod el. A szüleid sem mondják el hogyan kufircolnak az ágyban. Ezek magányügyek.
A fursuitot gondolom nem akarod megállás nélkül hordani, tehát az se probléma.
Úgy beszéltek erről a furrységről, mintha valami ritka nemi beállítottság, vagy szekta lenne. Ez tényleg ennyire durva?
Komolyan ez a "fursuitomat is nyáron veszem meg" rész is tökre úgy hangzik, mintha valaki azt mondaná, hogy nyáron végzik el a nemváltó műtétet, vagy nyáron lesz a felnőttéavatási szertartás.
Én azt hittem, hogy ez csak olyan, mint amikor valaki oda van a kiborgokért, vagy a gladiátorokért és sokat olvas róluk, meg lerajzolgatja őket, legfeljebb a play it-en beöltözik és ebben kimerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!