Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2019-ben érettségizők: Emelt...

2019-ben érettségizők: Emelt biológia. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet csak én érzem igazságtalannak az esetet, azonban szeretném tudni, hogy ti hogy vélekedtek a megváltoztatott biológia érettségi javítókulcsában foglaltakról! Szerintetek igazságos,hogy a IX./A feladatban elfogadásra került a gátlással levezetett megoldás? Mert szerintem teljesen ellentmond a feladat szövegének!

2019. máj. 23. 14:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem nem normális, hogy a 3. megoldókulcsot adták ki. Az meg főleg nem, hogy hülyeségeket elfogadnak, de ahol már a kérdés is rossz volt, ott nem fogadják el a sokak szerint (tanárokat is beleértve) jó választ. Én egyébként elég sok feladatot megcsináltam, de nem készültem ennyi és ilyen ökológiára.
2019. máj. 27. 02:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, rengeteg ökológia témakörébe tartozó feladat volt, ráadásul szerintem nem túl életszerű feladatok voltak...Neked hogy sikerült?
2019. máj. 27. 19:58
 13/15 anonim válasza:
Hát én iszonyat dühös voltam a biológia miatt. Rengeteget készültem rá és annyira hihetetlenül csalódott voltam és vagyok is. Szégyen, de nekem rengeteg pont ment el az ökológiai feladatoknál. Összességében nem hibáztam a többi feladatnál annyit, mint ezeknél.
2019. jún. 22. 21:17
 14/15 anonim válasza:
Engem a szóbeli akasztott ki. Ilyen iszonyatos tételeket... nagyon mérges voltam. Nektek arról mi a véleményetek? Én 8%-ot rontottam vele :(
2019. jún. 22. 21:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is baromi rossz tetelek voltak😅nekem halistennek sikerült megtartani az irasbelim eredmenyet🙏🏻
2019. jún. 23. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!