Mi jut eszedbe elsőre az Adrienn névről?
Figyelt kérdés
Milyen ember lehet?2010. júl. 7. 11:33
11/16 anonim válasza:
nekem Barbee vagyis Bata Adrienn :)
12/16 anonim válasza:
Egy elkényeztetett utánozós szőke liba aki hülyén szívja a cigit:P
13/16 anonim válasza:
Nekem az Andrea név jut eszembe. Egy olyan lányt képzelek el, aki nem sovány, kék szemű barna hajjal vagy szőke.
Egy hivatalos személy vagy legalább kosztümös munkahelyen dolgozó nő, akinek a neve lágyabban hangzik, mint az Andrea.
14/16 anonim válasza:
A nagynéném legjobb barátnője, aki egy hihetelenül jófej, vicces csaj (nő, de nekem akkor is csaj :D), a gyerekkori játszótársam, aki egy hihetetlenül kedves, aranyos, szerény, jóindulatú, szép és egyéb csupa jó tulajdonsággal megáldott lány, és sajnos eszembe jut róla egy olyan lány is, aki hihetetlenül buta és nevetséges módon próbál vagánynak látszani...
15/16 anonim válasza:
általásnos iskolai osztársam!
Olyan mint a többi! nem a neved miatt vagy valamilyen!
16/16 anonim válasza:
Nekem az angoltanárom.
És az erőszakos nők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!