Mi jut eszetekbe egy olyan lanyrol akinek az a neve hogy Jázmin?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 00:56
1/11 anonim válasza:
Valami keleties vagy egzotikus szépség.
2/11 anonim válasza:
hogy cigány. Ilyen neveket inkább ők adnak a gyermeküknek. Mondom ezt úgy, hogy tetszik a Jázmin név
5/11 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy cigányos. Egy Jázmin nevű ismerősömnek sincsenek roma felmenői. A más virágnevek: Lili, Viola miért kevésbé cigányosak?
Nekem egyébként egy ritka unszimpatikus, flegma, elkényeztetett csaj jut róla eszembe. Amolyan apuci-anyuci egyetlen kislánykája.
6/11 anonim válasza:
#5: Nem mondod, hogy a neve alapján gondolsz valamire, amit nem is ő választott, hanem a szülei?!
7/11 anonim válasza:
4 Jázmin ismerősöm van, mind a 4 cigánylány. Aranyosak, kedvesek, normális család, ahol a szülők is becsületesen dolgoznak. Ezért is írtam, hogy nekem az jut eszembe, hogy cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!