Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnánk szórólapos munkát...

Hol tudnánk szórólapos munkát találni?

Figyelt kérdés
Szórólapos munkát szeretnénk találni két barátnőmmel,egyik 14 éves a másik 13 és én is 14 vagyok. Budapest IX. kerülete környékén szeretnénk. (Csak normális válaszokat kérnénk,olyat,hogy minek akarunk szórólapozni meg egyéb leszólogatások légyszíves hanyagolják a kedves válaszolók,köszönjük)
2010. júl. 6. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Postaládába akarjátok dobálni, vagy utcán osztogatni?
2010. júl. 6. 23:38
 2/7 anonim válasza:
én 16 vagyok és én is szeretnék ilyet.:):(mégsem találtam.
2010. júl. 6. 23:39
 3/7 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: Mindegy,a lényeg hogy tudjunk szórólapozni,gondolom a postaládába dobálás azért biztosabb mert nem attól függ,hogy hányan veszik el a kezedből. De mint mondtam,mindegy.
2010. júl. 6. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék Kecskeméten:/
2010. júl. 7. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:

NEM FOGSZ TALÁLNI, mert a törvény szerint 14 évesen még SEMMIKÉPPEN SEM dolgozhatsz. 15 évesen már szülői engedély kell és akkor is csak szünetekben lehet munkát vállalni. 16 éves kortól már engedély nélkül...

Várj még egy évet. Tudom, hogy szar, de ez ellen nem tudsz mit tenni.

2010. júl. 8. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,hogy 14 évesen nem lehet dolgozni de az meg kiszúrás,hogy pár oszt.társam 8szintén tizennégy éves) szórólapozott valaki más nevén-.-
2010. júl. 8. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, s nekem sincs munka:/
2010. júl. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!