Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltem egy csomagot amit...

Mohi01 kérdése:

Rendeltem egy csomagot amit az MPL szállít ki, mindig reggel hozzák a csomagot amit nemtudok atvinni, igy mindig be kell mennem érte. Tudok egyeztetni hogy mikor szallitsák ki nekem? Ha igen, hol, milyen telefonszámon.

Figyelt kérdés

2019. máj. 12. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2019. máj. 12. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Valszeg azért ér oda reggel mert ahoz a postai telephelyhez laksz közel -a többi címhez képest- ahonnan a csomagos postás indul,elvileg amikor nem talál otthon fel kéne hívnia hogy egyeztessen,de ha arra sem képes akkor arra sem lenne hogy valamikor délután menjen a címedre...
2019. máj. 15. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetlen futárcég sem tudja behatárolni, hogy mikor ér oda, s az nem is kérhető. Olyan helyet kell megadni szállítási címként, ahol valaki át is tudja venni.
2019. máj. 16. 06:55
 4/4 Doros ***** válasza:

Ha esetleg még idenézel:

A rendeléskor úgyis látod, melyik céggel küldik.

Bármelyikkel is, add meg a telefonszámod.

Ha a Postával (MPL) jön, akkor ne lakcímre kérd, hanem az egyik PostaPont-ra, amelyik útba esik, vagy a közeledben van. Majd onnan elhozod.(Vagy simán postán maradóra.)

2019. jún. 22. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!