Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol aki az...

Mit gondoltok arrol aki az utcán eszik egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy megy az utcán tök egyedül és eszik.Én valamiért nem merek .Ti szoktatok?
2010. júl. 6. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam néha, ha veszek valami szenyát, és már eléggé éhes vagyok, akkor nem várom meg amíg hazaérek.
2010. júl. 6. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

persze, járműveken nem szoktam.

olyan is van hogy leülök, padra-fűre-lépcsőre... de jártában is, persze, főleg ha sietek.

sztem nincs ezzel baj, bár elvileg nem nagyon illik.

2010. júl. 6. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy nagyon éhes, vagy hogy nagyon siet valahová, és nincs lehetősége rendesen leülve enni.Már megszokott.

Én nem nagyon szoktam így enni.De nem zavar.

2010. júl. 6. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
én is zavarban vagyok ha egyedül vagyok valahol és úgy eszek.. nem tudom miért. mert mondjuk ha ketten vagyunk úgy semmi gond nincs :D
2010. júl. 6. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak.

Ha egyedül vagy és úgy eszel, akkor semmi gond, mivel nem lát senki. Ha nem egyedül vagy, akkor úgysem zavar :D

2010. júl. 23. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
biztos éhes! azt! én seem ettem régebben egyedül, de ha dolgom van sietek inkább kajálok vmit, mint hogy éhen haljak!
2010. júl. 23. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!