Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bámul állandóan?

Imrmi kérdése:

Miért bámul állandóan?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Próbáltam már közeledni felé, mindig én írtam rá, négyszemközt még soha nem beszéltünk. Viszont amikor ráírtam ő is érdeklődött hogy mi a hobbim stb. Egy suliba járunk és mindig köszöntünk egymásnak. Utána 2 hónapig nem kerestem, mert többet kellett tanulnom a rossz jegyeim miatt. Azóta sokkal közömbösebb velem. Már nem köszön, és ha köszön akkor is úgy mintha dühös lenne. Ő már végzős szóval én később kerültem oda a suliba. És még 9. év eleje óta van az hogy állandóan bámul, és tulajdonképpen ezért is kezdtem el közeledni felé meg azért is mert tetszik nekem. Nem tudom mi olyan érdekes rajtam, viszonylag szépen öltözöm, normálisan nézek ki. A tekintete inkább érdeklődő. Lövésem sincs hogy miért bámul.

Bocsi ha kicsit összevissza írtam. Válaszokat előre is köszönöm.

2019. máj. 10. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
És a fiúkkal mi a helyzet, ők nem bámulnak? :D
2019. máj. 10. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán. Műszakis suliba járok így több a fiú a suliban, de úgy vettem észre hogy nem nagyon figyelgetnek olyan lányokat mint engem.
2019. máj. 11. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért, milyen lánynak tartod magad?
2019. máj. 11. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Átlagosnak tartom magam. Nem szoktam olyan szépen öltözni (farmer, póló, pulóver). A szoknyát nem is nagyon szeretem, a hajam meg mindig össze van kötve (nem szeretem kiengedve hordani). Sminkelni se szoktam.
2019. máj. 12. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam az értékelendő, ha egy adott lány nem sminkelni magát, felvállalja a természetes arcát, és ez sokat elárul a jelleméről, az öltözködés is stimmt, nem bonyolítod tovább! Viszont nem a megjelenés számít, ha be akarsz vágódni annál a lánynál, jobb ha szemtől szembe kérdezed meg, hogy most mi van! Veszíteni valód nincs, még ha ferde hajlamú is vagy.
2019. máj. 12. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Elakarom neki mondani azt is hogy szeretem de egyszerűen nem merem mert ha kiderülne hogy ő ezt nem viszonozza akkor valószínűleg soha nem fog velem szóba állni :(
2019. máj. 13. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Márpedig döntened kell ez ügyben, ha nem mondod el neki, amit érzel iránta, az örjítő tudd lenni, egésznap gyötörni fog a gondolat, márpedig ha nem vagy vele őszinte, akkor más fiú jön a képbe! Kezdj erről a másságról beszélni, nem egyből a lényeget, fogalmazd körül, amit mondani akarsz neki, tegyél utalást, hogy mi van a fiúkkal. Ha csak a fiúkért van oda, akkor meg is kaptad a választ a kérdésre, ha tényleg biztosra veszed, hogy normális irányultságú, akkor ne tedd próbára a barátságotokat!;)
2019. máj. 13. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig nem sokat beszélgettünk. Csak akkor beszéltünk amikor én írtam rá. Ez csak 3 hónap volt. Szóval nagyon barátok se vagyunk és ezért nehéz ez az egész. Már 1 éve elakarom neki mondani.
2019. máj. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!