Mit tegyek, ha úgy gondolom, hogy mindenki le van fizetve körülöttem? (JOG)
A volt férjemmel háborúban állunk. folyamatosan pereskedünk a gyerekelhelyezés miatt.
Már egyszer ügyvédet váltottam,mivel úgy éreztem az előző ügyvédem le volt fizetve,mivel úgy beszélt/intézkedett,hogy az exemnek legyen jó,és javarészt az ellentétét továbbította a megbeszélteknek.
Most az a helyzet áll fent,hogy a bírónk is az ő pártját fogja, és a legdurvább az,hogy kértek a gyerek óvódájától egy papírt,amiben az óvoda véleményt alkot a gyerekről,és olyan kérdések voltak benne,mint pl.: "Ki érdeklődik a gyerek felől?" (ilyen kérdés elvileg sosem szerepelt a kérdések között,és érdekesnek találom,hogy PONT a miénkben szerepel, persze úgy,hogy az apuka néhány hete volt az óvodában érdeklődni.Véletlen egybeesés lenne?:) )
Aztán az utolsó amikor az ügyintézővel elvonul az exem egy külön szobába, ott pedig már kitudja milyen ügyek/pénzek forognak,hogy ilyen titokban kell tartani???
Ilyenkor mi a teendőm? Mivel tehetős,ezért megengedheti magának,hogy lefizesse őket, és különös módon senki nem veszi figyelembe az én oldalamat,csak az ügyvédem,és az a néhány személy, akivel én hamarabb kapcsolatba kerültem,mint a volt férjem.
Ügyvédet az ügyvédi, bírót a bírói kamaránál, óvodavezetőt a fenntartónál lehet bepanaszolni.
Azt lehet tudni, hogy mi a férjed? Maffiózó? Politikus? Milliárdos?
Mert egy senki ügyvéd megvehető/fenyíthető, egy óvónő is kilóra megy, de egy bíró befolyásolához, na oda már KOMOLY hatás kell!
Köszi utolsó,egyszer kívánom,hogy legyél a helyemben:)
Nem, a felsoroltak közül egyik sem, földjei vannak,ebből van pénz. Igen, első,ezek tényleg úgy vannak.ahogy leírtad,de az a baj,hogy neki van bőr a pofáján,és szégyenérzete 0.,ezért szerintem nem okozott neki gondot megpróbálkozni vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!