Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy gondolom,...

Mit tegyek, ha úgy gondolom, hogy mindenki le van fizetve körülöttem? (JOG)

Figyelt kérdés

A volt férjemmel háborúban állunk. folyamatosan pereskedünk a gyerekelhelyezés miatt.

Már egyszer ügyvédet váltottam,mivel úgy éreztem az előző ügyvédem le volt fizetve,mivel úgy beszélt/intézkedett,hogy az exemnek legyen jó,és javarészt az ellentétét továbbította a megbeszélteknek.

Most az a helyzet áll fent,hogy a bírónk is az ő pártját fogja, és a legdurvább az,hogy kértek a gyerek óvódájától egy papírt,amiben az óvoda véleményt alkot a gyerekről,és olyan kérdések voltak benne,mint pl.: "Ki érdeklődik a gyerek felől?" (ilyen kérdés elvileg sosem szerepelt a kérdések között,és érdekesnek találom,hogy PONT a miénkben szerepel, persze úgy,hogy az apuka néhány hete volt az óvodában érdeklődni.Véletlen egybeesés lenne?:) )

Aztán az utolsó amikor az ügyintézővel elvonul az exem egy külön szobába, ott pedig már kitudja milyen ügyek/pénzek forognak,hogy ilyen titokban kell tartani???

Ilyenkor mi a teendőm? Mivel tehetős,ezért megengedheti magának,hogy lefizesse őket, és különös módon senki nem veszi figyelembe az én oldalamat,csak az ügyvédem,és az a néhány személy, akivel én hamarabb kapcsolatba kerültem,mint a volt férjem.

2019. máj. 10. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ügyvédet az ügyvédi, bírót a bírói kamaránál, óvodavezetőt a fenntartónál lehet bepanaszolni.

Azt lehet tudni, hogy mi a férjed? Maffiózó? Politikus? Milliárdos?

Mert egy senki ügyvéd megvehető/fenyíthető, egy óvónő is kilóra megy, de egy bíró befolyásolához, na oda már KOMOLY hatás kell!

2019. máj. 10. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Érdekes.
2019. máj. 10. 17:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó,egyszer kívánom,hogy legyél a helyemben:)

Nem, a felsoroltak közül egyik sem, földjei vannak,ebből van pénz. Igen, első,ezek tényleg úgy vannak.ahogy leírtad,de az a baj,hogy neki van bőr a pofáján,és szégyenérzete 0.,ezért szerintem nem okozott neki gondot megpróbálkozni vele.:)

2019. máj. 10. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
voltam, nem kellett lefizetnem senkit, még is engem találtak megfelelőnek arra, hogy neveljem a gyerekeim. Nem az anyát.
2019. máj. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!