Hogy tudnék postán élelmiszer csomagot feladni?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, szüleim vidéken, sajnos rossz pénzügyi körülmények között...Küldök nekik mindig pénzt,hogy tudják fizetni a számlákat meg a hitelt,nagyon sok elmegy ezekre. Sajnos jelenleg most a munkahelyemen nem tudom megoldani,hogy Baranyába leutazzak. Szeretnék küldeni a szüleimnek tésztákat,rizst, kávét ilyeneket,hogy mégjobban megkönnyitsem a dolgukat.Postán ezeket,hogy tudom feladni? Sajnos sose kellet még postán élelmiszer csomagot feladnom, így nem tudom,hogy pontosan mi a menete,mennyibe kerül a feladás stb.2019. máj. 6. 21:55
1/2 anonim válasza:
Az nem opció, hogy pénzt küldesz az élelmiszerre? Sokkal egyszerűbb meg szerintem olcsóbban is kijön.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Csak arra figyelj, hogy mindent úgy csomagolj, hogy ha sérülne, akkor ne ömöljön ki (pl. liszt)
kerítesz egy dobozt - élelmiszer boltokban ingyen beszerezhetsz, amekkora tetszik)
Nagyon romlandót ne csomagolj.
Postai díjak itt vannak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!