Miért törölte az oldal a kérdésemet?
Kérdezd meg őket, írjál nekik! Email:
info (kukac) gyakorikerdesek.hu
Dehogynem kérdezhetsz. Jogsértő dolgot nem tehetsz, illetve ha úgy fogalmazol, hogy nem kérdezel, hanem kérsz, azt törlik.
A keressétek meg nekem honnan tudom letölteni Gárdonyi Géza A láthatatlan ember című könyvét? Az álkérdés. A kérdés nem a mondatvégi írásjeltől az.
Szabályos viszont ugyanez így: Honnan tudom letölteni Gárdonyi Géza A láthatatlan ember című könyvét?
Ez szabályos, marad is, de szidni fognak érte, meg a Google-t emlegetik majd.
A honnan tudnám megszerezni Hitler Mien kamp című könyvét? szabályos ugyan, de az meg azért nem marad, mert olyan válaszokat generál, ami nem tesz jót az oldalnak.
Ha az SZJG nem bolti beszerzéséről kérdezel, az már szerzői jogokat érint, az törölve lesz.
Kommentből is törlik, ha lopásra utal a kérdésed. Fizetős terméket/tartalmat úgy megszerezni hogy nem fizetsz érte, az lopás, és az oldal tiltja. Ezt akárhogy csűrheted-csavarhatod, letöltésre vonatkozó kérdést nem írhatsz ki.
Vagy pedig egyértelműen írd ki hogy nem letölteni, hanem megvenni akarod, de akkor csak erre kaphatsz választ, legális módszerre nem - akárhová csempészed be a lopásra való utalást, törölni fogják. Ha te mindenképpen ingyen akarod, rossz oldalon keresel/kérsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!