Ez az egesz tinder ingyenes!?
2# Wow :D komolyan a gyakorin egy kérdésből kell megtudnod?
Töltsd le és olvasd el a feltételeket.
Meg hogy vonna le a kártyádról akármit is? Semmi sem von le az appok világában a kártyádról semmit. Ez nem a 2000es évek a feltőtő kártyákkal.
Ha bármit is akarsz venni meg kell adnod az bankkártya adataidat.
Uram isten...
Kedves harmadik válaszadó!
Feleslegesen nem teszek fel külön kérdést, ha egy másik kérdés által is megtudhatom a választ. Ha feltettem volna egy külön kérdést róla, akkor azért szóltál volna be?
Uram isten.. Nem a bankkártyámra gondoltam, ne légy ennyire buta. És képzeld el nekem feltöltős a TELEFONOMBAN a kártyám, mivel nem nyomkodom egésznap, így nincs szükségem rá, hogy előfizus legyen.😅
Köszönöm amúgy a felesgles kötözködő válaszodat! Így már remélem teljes az életed!😚
"Uram isten.. Nem a bankkártyámra gondoltam, ne légy ennyire buta. És képzeld el nekem feltöltős a TELEFONOMBAN a kártyám, mivel nem nyomkodom egésznap, így nincs szükségem rá, hogy előfizus legyen"
Te nem értetted ... Pont azt mondtam hogy ezek a dolgok nem úgy mennek hogy a feltőltős egyenlegedről leszívják a pénzt, mint ahogy még régen smseken keresztül lehetett :D
Hanem most már bankártya adatokat kérnek. Amit nyílván észre vennél ha rá mennél a fizetős szolgáltatásaira, mert van ... de az app ingyenes.
Légyszíves ha fenhangon akarsz válaszolni mintha értenél a dolgokhoz legalább olvasd el kétszer amire válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!