Mitől van ez a furcsa érzés?
Figyelt kérdés
Régen csak nagyon ritkán volt ilyen érzésem, mikor a macskám a hasamon aludt és már félálmomban és lekorlátozott a mozgásban, és azt éreztem h a gyomromban ér a szívem, meg a környékén lévő belső szerveim, mintha összeszorulnának és akkor azt érzem h ki kell nyújtóznom és nagyokat kell sóhajtanom és a lábamban is vmi melegség folyik végig, és aztis érzem h ki kellnyújtanom. 2-3 napja elalvás elött volt ilyen érzésem kb fél-1 óráig és nehezen tudtam emiatt elaludni, viszont most éjszaka egész végig ilyen érzésem volt, szinte egy percet sem tudtam aludni, mert nagyon rossz volt. Azért is írok ilyen korán, mert ha nincs semmi bajén fél1 ig tudok aludni. És egyszerűen borzalmas érzés. Valaki másnak volt már ilyenje? és mitől van? Jó lenne ha vki tudná, mert iszonyatosan rossz maga az érzés is, meg azis hogy nem tudok tőle aludni. Amúgy mostis érzem a szívemben hogy összeszorul. Előre is köszönöm a válaszokat.2010. júl. 6. 05:43
1/3 anonim válasza:
A füled nem kezd el zúgni? Mert akkor sztem alvásparalízis.
2/3 anonim válasza:
nekem is van amikor úgy érzem, mintha a gyomromban dobogna a szívem. de nem este.. úgyhogy nemtudom mi lehet a bajod. :S
nekem szívzörejem van, lehetséges, hogy neked is? szerintem menj el orvoshoz, hátha ő tudna segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
nem szokott zúgni a fülem. így is lehet az?
és milyen orvoshoz tudnék elmenni ezzel a bajjal?:S
2010. júl. 6. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!