Ha tehetnétek milyen állat bőrébe bújnátok bele egy napra?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy az emberi gondolkodásotok megmaradna. Én személyszerint mindigis látni akartam egy hangyaboly belsejét úgy, hogy az nem kihalt és úgy, hogy nem felvételekről hanem életnagyságban. Ezen kívül madár is szívesen lennék, hogy repülhessek. Valamint még macska lennék, ugyanis ha jó helyen van akkor azt csinál amit szeretne. Alszik, játszik, sétál, mégtöbbet alszik stb.. De medúza is szeretnék lenni, mert szerintem az az egyik legszebb állat. Úszni, mélyen az óceánban, szépen komótosan. Ha már itt tartunk szívesen lennék delfin. A gyors és rendkívül ügyes úszás miatt. A válaszokat előre is köszönöm!2019. ápr. 27. 19:45
1/3 mindentudó99 válasza:
Mindenképpen madár. Nem épp dögkeselyű inkább sas vagy eféle.
3/3 A kérdező kommentje:
Na és miért? Kíváncsi vagyok rá, hogy miért azt választanátok amit!
2019. ápr. 27. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!