Miért van az, hogy az álláshirdetéseknél sokszor nem is válaszolnak a jelentkezőknek?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy sok esetben többen jelentkeznek egy állásra és sokan nem a legmegfelelőbbek, de az a véleményem, hogy legalább annyit illene közölni a jelentkezővel, hogy "Sajnáljuk, de nem Ön a legalkalmasabb az állásra"/"Sajnáljuk, de már nem aktuális a hirdetés".2019. ápr. 24. 16:42
1/5 anonim válasza:
cigizni és kávézni járni a legleglegfontosabb, és ha mindezek mellett marad ideje az embernek, akkor értesiti a jelenztkezőket, hogy nem lettek felvéve.
2/5 anonim válasza:
Elharapódzott ez a bunkó stílus - nem felelnek. De még ennél is bitangabb, amit az alábbi kérdésben jártunk körül: az élő interjú után sem feleltek:(
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
4/5 anonim válasza:
Gondolom azért, mert ahogy kikerül a hirdetés, 5 percen belül már 180 önéletrajz érkezik a postafiókba, és hogy tudják szűrni a megfelelőeket, el is kezdik kitörölni azokat, amik nem érdekesek.
Vagy csak simán nincs idejük, vagy csak simán nem érdekli őket, ki tudja.
Fiatal koromban én is a lelkemre vettem az ilyesmit, de már abszolút nem tudna érdekelni. Ha nem válaszolnak, hát nem. Abból ugyanúgy tudom, hogy nem engem választottak. Mit számít?
5/5 TappancsMancs válasza:
Hát nem tudom, de én egy sima kör email-lel megoldanám secc perc alatt, akár word-ből, akár email kliensből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!