Magyarországon konkrétan Budapesten van olyan hely, ahová állâsra jelentkezhet egy leszázalékolt két bottal járó ember?
Figyelt kérdés
Ez engem most azért is érdekel,mert én mâr tíz éve levagyok százalékolva 82%-os sérültséggel és nagyon szeretnék újra dolgozni,csak jelenleg nem tudom hova mehetnék el szakközépiskolai érettségivel és személy és vagyonőri végzettséggel,amiben dolgoztam is még a lesérülésem előtt,így van gyakorlatok is.#Mozgássérült munkahely #munkahely sérülteknek
2019. ápr. 24. 15:38
1/3 anonim válasza:
Hogyne volna. Sok ilyen hely van, mert a cégek mindenféle kedvezményt kapnak, ha a csökkent munkaképességűeket alkalmaznak. A személy- és vagyonőr mondjuk nyilván nem tartozik azon szakmák közé, ahol így is el lehet helyezkedni. Talán nem lep meg, hogy minden olyan pálya sajnos ki van lőve, ahol a fizikai fittség előfeltétel.
Most körbenéztem gyorsan, hogy vannak-e tanfolyamok mozgássérülteknek, de sajnos csak hülyeségeket találtam, pl. jóga, önismeret. Viszont találtam neked ezt:
Talán segít.
2/3 anonim válasza:
Adminisztrációs munkák, helpdesk, középiskolai tanár, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a két vâlaszt! ☺️😊😉😚.
2019. ápr. 24. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!