Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miket vigyünk a nyársalásra?

Miket vigyünk a nyársalásra?

Figyelt kérdés

Persze tudom az alap dolgokat es lehet folosleges a kerdes.

Amiket alapbol viszek:

Üdítő

Kevés alkohol

Kenyér

Szalonna

Virsli

Pillecukor

Paradicsom

Paprika

Uborka

Hagyma

Meg ugye a kellékek (nyársbot,tányer ilyenek)

Ti nektek van valami kulonos szokasotok? Vagy esetleg ki milyen piát iszik szivesen nyársaláson?

Én eddig egy garrone cherryt vettem. Sort nem szeretjuk szoval azt kihagyom

2019. ápr. 23. 19:10
 1/1 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Vannak eleve grill kolbászok csomagoltan és némelyik tényleg nagyon finom, eteti magát, de alap sütni való kolbász is finom és a cukkinit is sokan szeretik.

A paradicsom, virsli és a hagyma gyorsabban megsül, azt érdemes külön nyárson, a szalonnát meg kolbászt tovább kell sütni. Mondjuk a méretük is számít sütésidőben amiért érdemes összeválogatni az egy nyársra valókat, de lehet egyből egyforma méretűeket is venni cukkiniből, paradicsomból és hagymából.

Jó ha kéznél van egy hosszú grill csipesz ha igazgatni kellene valamit, vagy kivenni ha beleesik a parázsba. Alufóliában meg lehet krumplit sütni a parázsba téve.

Nyársak vágásához legyen több kés is, mert úgy gyorsan végeztek a nyársakkal, mintha csak egy valaki csinálja.

A tüzifa vágásához is érdemes lehet vinni valamit, egy kicsi baltát, vannak 30 cm-esek is és ilyenkor jól jön.

Jó még a szeletelt kenyér is.

és nyammm :)

2019. ápr. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!