Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy 24 óra múlva világvége?
Valami baromira illegálisat ;) Csak nem írom le, mit, mert úgyis törölnék a moderátorok :'D
Ja, meg elkölteném a pénzem valamire, ami szintén illegális, de még sosem próbáltam és állítólag jó... :D Akkor már úgyse kéne a pénz másra, el lehetne baxni ilyen hülyeségekre is XD
Elmondanám XY-nak, hogy baromira szerelmes vagyok belé még mindig és hogy szerintem ő (volt XDD) a legszebb nő a világegyetemben :))))
Akkor meg elkérném az illetőtől csak úgy simán, ha nagyon sok lenne neki belőle, úgyse tudna vele egymaga mit csinálni.
Mondtam én neki régen, hogy mit érzek, azt mondta, ő nem érez irántam ilyesmit. Amit én persze fel is fogtam, hogy legyünk csak barátok, azok is vagyunk, de valahogy még mindig ezt gondolom róla. Na de így most minek mondogatnék neki ilyeneket, mindkettőnknek csak kellemetlen lenne, nem is a helyzet, hanem "utána". De a világ utolsó napján már mindketten tudnánk, hogy nem lesz "utána".
#5: A világvége egyszer mindenki számára eljön. A te napod is eljő, te mázlista.
#6: Ha a 24-es szám nem létezne, leírni sem tudnád. Viszont van egy szám, amely tényleg nem létezik, s pont emiatt nem tudom leírni melyik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!