Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud jó bőrgyógyászt...

Valaki tud jó bőrgyógyászt Budapesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé pattanásos az arcom, és ez nagyon megkeseríti az életem. Próbálkoztam sokmindennel, jártam kozmetikushoz, egészségsen étkezem, nem eszem olajos magvakat, se chipset, se semmi ilyesmit, naponta kb 1,5 litert iszom, sportolok rendszeresen, de valahogy semelyik nem vált be, mindig ugyanaz az ördögi kör alakul ki. A mandulámat is kivették, mert egy gócpont volt, utána azt hittem, hogy végre megszabadulok tőlük, dehát nem. Annyi bőrgyógyász van Budapesten, és nem tudom kihez forduljak, aki megfizethető, de viszont rendbeteszi az arcbőröm, és nem csak elintézi a viszgálatot annyival, hogy szedjek fogamzásgátlót. Esetleg a Heim Pál bőrgyógyászatról valami tapasztalat? Szóval kérek midenkit, akineknproblémás volt a bőre, és helyretették, az ne tartsa magában, hogy ki volt az! Előre is köszönöm!

2019. ápr. 21. 11:00
 1/6 anonim válasza:

Hello! En mar lassan fel eve jarok egy borgyogyaszhoz, nekem se valt be elotte semmi mas. Kicsit borsos az ara de tenyleg megeri. En a Budai Egeszsegkozpontba jartok es meg vagyok vele elegedve.

Elotte sok helyen voltam de egyik sem hozott valtotast, a Heim Pal sem. Felirtak kremeket de csak penzkidobas volt.

Szoval a Budai Egeszsegkozpontot nagyon ajanlom! :)

2019. ápr. 21. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkeresem őket! Köszönöm a választ:)
2019. ápr. 21. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mosod az arcodat? A pattanás attól alakul ki hogy nem figyelsz erre oda.
2019. ápr. 21. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Fu utolsó kommemtelő Te nagyon buta vagy..

Mi az, hogy mosom-e az arcom? De most komolyan.. Hogy lehet ennyire tapló?

Amit lehet, azt használom a bőrömre, tisztítom, hidratálom és stb. A kérdésben leírtam, hogy járzam kozmetikushoz is. És az ilyen gyökerek miatt, mint Te, miattuk nincs emiatt önbizalmam, mert ahelyett, hogy utána nézne, egyből beleszól egy nagy baromságot. Legközelebb ha valamieről mem tudsz semmit, vagy semmi értelmeset, akkor inkább ne szólj hozzá, köszi

2019. ápr. 21. 21:56
 5/6 anonim válasza:
0%
Egy tök normális kerdest tett fel az előttem író.Nem írtad hogy mosod-e az arcod így megkerdezhette.Attol meg hogy voltál kozmetikusnàl meg mindent csináltál simán megtörténhetett volna hogy nem mondod az arcod.Létszives ne ugasd le mert tök jogos volt.
2019. ápr. 22. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Dr. Nagy Katalin
2019. ápr. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!