Szerintetek a Tescoban melyik nap vásárolnak a legkevesebben?
A hétvége kismiska az ünnepek előtti készülődéshez képest!
A legközelebbi ilyen alkalom szerintem április 23.-a!
1: csütörtökön már elkezdődött a készülődés a háborúra (egy napra bezár a bót)
2:A szombati fegyverszünetet kihasználandó "MÉG venni kell kaját mert KÉT NAPRA bezár a bót"
Aztán eljő a kedd és jön anyu, vagy az asszony: "nem pocsékolunk, nem azért vettük a sonkát, hogy a megmaradt 3 kilót kidobjuk...viszel belőle melóba ,ha állott a kenyér vágd le a héját körbe,abból is van még öt kiló, meg itt van még hozzá öt tojás"
Persze a legelső szemetesbe, vagy ha van kutya melóban akkor nála landol mert már a sonka gondolatától is rosszul vagy , ehhez képest a tigris vekni marhapárizsival maga a megváltás lenne, de már nincs idő tescózni így beszaladsz az első kisboltba kakaó+kalács kombóért.... :)
Ez jó! XD
Azért kérdeztem, mert tök ciki lenne ott dolgozni diplomával (jó, fiatal vagyok, 22 éves), de heti 1-2 napot bevállalnék. Nem, nem szégyen a munka, de nyilván megszólnak kisvárosban, hogy ez se vitte többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!