Miért van ennyi bunkó ember itt? :/
hzülye kérdésre - hülye válasz
de ez már a második ilyen "bunkós" kérdés ahova ezt írom
"Egyértelmüen az anonimitás miatt...mernek bunkók lenni mert senki nem fogja megtudni, hogy kik ők."
Ez nem minden esetben igaz. Én például élőben is sokszor vagyok bunkó. De persze,ha valaki értelmes kérdést tesz fel akkor előfordul,hogy megpróbálok kitalálni rá valami megoldást.
Mertaz embertek unatkoznak. Nem tudják mivel lekötni magukat ezért kitalának egy csomó problámát.
Nővéremmel multkor állok a boltban. Sot akart venni. Nem volt olyan márka amilyet ő szerett. És elkezdett gondolkodni, hogy most akkor mi legyen? Mondom neki: Nem édes mind1??? A só az NaCl. kapjon le egyet azán haladjuk...
Na szóval: Az emerek unatkoznak és rajtuk van a szófosás. Ezért aztán mindenhova irkálnak. Meg kitalálják, hogy XY kérdés miért is zavarja őket. Én egyszerűen elsiklom azon kérdések felett amiket nem tartok értelmesnek. minek cseszném fel magamat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!