Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi bunkó ember...

Miért van ennyi bunkó ember itt? :/

Figyelt kérdés
Kérdeztem egy sellős kérdést és erre mindenki elkezdett hülységeket írni.. jó lehet,hogy nem hisznek benne,de hát akkro is.
2010. júl. 5. 12:04
 1/7 anonim válasza:
100%
Egyértelmüen az anonimitás miatt...mernek bunkók lenni mert senki nem fogja megtudni, hogy kik ők. Másrészt pedig Isten szereti a bunkókat - nézd mennyit csinál belőlük :)
2010. júl. 5. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Várjál. Ugye arról a kérdésről beszélsz, amire írtam, hogy a mi szekrényünkből Narniába vezet az út? :D
2010. júl. 5. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
igen... de mondjuk a bunkóságot nem pontosan arra értettm. :P
2010. júl. 5. 12:48
 4/7 haru ***** válasza:

hzülye kérdésre - hülye válasz

de ez már a második ilyen "bunkós" kérdés ahova ezt írom

2010. júl. 5. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:

"Egyértelmüen az anonimitás miatt...mernek bunkók lenni mert senki nem fogja megtudni, hogy kik ők."

Ez nem minden esetben igaz. Én például élőben is sokszor vagyok bunkó. De persze,ha valaki értelmes kérdést tesz fel akkor előfordul,hogy megpróbálok kitalálni rá valami megoldást.

2010. júl. 27. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert az értelmetlen felesleges kérdésekre nemlehet mást írni.
2010. júl. 27. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Mertaz embertek unatkoznak. Nem tudják mivel lekötni magukat ezért kitalának egy csomó problámát.

Nővéremmel multkor állok a boltban. Sot akart venni. Nem volt olyan márka amilyet ő szerett. És elkezdett gondolkodni, hogy most akkor mi legyen? Mondom neki: Nem édes mind1??? A só az NaCl. kapjon le egyet azán haladjuk...

Na szóval: Az emerek unatkoznak és rajtuk van a szófosás. Ezért aztán mindenhova irkálnak. Meg kitalálják, hogy XY kérdés miért is zavarja őket. Én egyszerűen elsiklom azon kérdések felett amiket nem tartok értelmesnek. minek cseszném fel magamat?

2010. júl. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!