Bogi827 kérdése:
A Thor-nak lesz negyedik része?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 17:49
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Általában trillogiát csinálnak a karaktereknek, ami már megvolt. Plusz Hemsworth szerződése a Végjátékkal lejár.
2/6 anonim válasza:
Én elképzelhetőnek tartom, hogy lesz majd még Thor film. Úgy tudom, hogy Chris Hamsworth marad még egy darabig a marvel univerzumban. De ezek inkább csak feltételezések
3/6 anonim válasza:
Elvileg Tessa Thomson tett rá utalást, hogy előfordulhat. De én régebben olyat is hallottam, hogy lesz vasember 4. Nem feltétlen kötődnek a trillógiákhoz lásd: bosszúállók végjáték. A szerződést megtudják hosszabbitani.
4/6 anonim válasza:
Szerintem Thor 4. nem lesz viszont galaxis őrzői vol.3 biztos és abba elvileg benne lesz Thor
5/6 anonim válasza:
igen Kevin Feige mondta, hogy lesz thor4 csak nem tudni mikor. De lesz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!