Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi indokolja a sorrendváltozást?

Mi indokolja a sorrendváltozást?

Figyelt kérdés

Sok hivatalban, intézményben a belépés után sorszámot kell kérni egy automatától. Néhol azt is feltüntetik a kapott sorszámcédulára, hogy a szám csak a kliens azonosítására szolgál, de nem adja meg a sorrendet, mert a behívást az intézendő ügy fontosságának értékelése után dönti el az ügyintéző.

Orvosnál még mindezt megértem, mert ő ismeri a beteg eddigi állapotát, esetleg telefonon már tájékoztatva lett, miért is megy a beteg. Az említett bankok esetében nem az egy bizonyos időpontra, előre megbeszélt időpontról van szó! Na de - máshol (pl. bank stb.)?

2019. ápr. 15. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, ezt én sem értem! De gondolkodjunk! Honnan tudja az ügyintéző, hogy a 23-as sokkal fontosabb lesz, mint a 22-es??? Nem tudhatja, hogy én a "tájékoztatás" sorszámommal be akarok tenni 50 milliót, vagy 50 ezer Ft hitelt akarok felvenni.

csak mellékesen jegyzem meg, hogy bármilyen ügyben, bármilyen sorszámom van, MINDIG átugornak.

2019. ápr. 15. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, helyesen írod.

Visszatérek az orvosokra: náluk esetleg nem a múltkor náluk hagyott borítékom tartalma a döntő???

Megértem, ha a házi orvoshoz egy balesetest hoznak be. Más eset: évekkel ezelőtt várakoztam a háziorvos rendelőjében. Utánam pár sorszámmal később jött 3 tini korú leány, de csak egyikük kért sorszámot. Látszott rajta, hogy görcsei vannak, fél füllel azt is hallottam, hogy a szokásos havi esete jött elő, de most nagyon intenzív. Épp soron következtem, de felajánlottam a sorszámcserét. Nekem is volt esetem, amikor itthonról felhívtam az orvosomat, hogy

nem bírom ki, amíg rendelés után eljön hozzám, de tudna-e soron kívül fogadni. Beleegyezett. A várakozók sem tiltakoztak, alighanem látták rajtam, hogy indokoltan megyek soron kívül, habár szimulálni - ugyebár - sokan tudunk a kell...?

2019. ápr. 16. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!