Adam Lambert VS. Justin Bieber?
Senki nem fog lepontozni. Ez a véleményed! De attól még ne visíts itt hogy mi miért Adamet írjuk. Írd oda hogy neked Justin tetszik,aztán kész. Amúgy mi nem Adamimádók vagyunk,hanem Glambert-ök ;)
Egyébként meg ha kettejük rajongóit hasonlítjuk össze,felhívnám a figyelmed arra hogy Justinnnak 12 éven felüli rajongói nem nagyon vannak. És szinte az összesnek abból áll a rajongás hogy "jaaaaj Justinolyankisédesszerelmesvagyokbeléjujmegcsókoltegycsajtmostbőgök" Sok kis tinisuna,ezen nincs mit szépíteni...
És nyilván Adamnek is vannak ilyen rajongói,de a többség mégsem ilyen. Nekem spec nem abból áll a "rajongásom" iránta hogy juj de jól néz ki. Hanem tisztelem azért amit elért,ahogyan elérte,és elismerem a hangját és a munkásságát.
És igenis felháborító kissé hogy összehasonlítjuk kettejüket,mert nem reális ezt be kell látnod.
Az előtted válaszoló voltam!
18/L
adam mindenben:)
justintól szabályosan vérzik a fülem:S
Utolsó? Miért kár? Nem unjátok még ezt a szöveget????
http://www.youtube.com/watch?v=A_QVknV-M6U ajánlom figyelmedbe!
Akkor most én jövök:
Ez hülye kérdés.Aki justin fan az őt szereti jobban,és így van fordítva is.
Nálam ADAM a befutó,és erről nem nyitok vitát=D
Adam. Ne vicceljetek már!
Adam stílusos.
Adam tehetséges.
Adam tud élőben énekelni és showt csinálni.
Ezek után ki nem szarja le, hogy meleg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!