Ma keso delutan, szemvizsgalatot kovetoen rendeltem egy szemuveget kerettel egyutt. Milyen kovetkezenyekkel jar, ha holnap nyitaskor felhivom oket, hogy meggondoltam magam, nem kerem?
kapkodós egy ember vagy te. Miért is nem kérdeztél rá, mi az oka a többlet költségnek? Gondolom, biztosítást is rászámoltak, amit nem kell, hogy elfogadj pl.
"Nem bánom a pénzem, ja, de bánom, ha veszne." Választottál egy keretet, aztán nem sokkal rá,mégis csak a másik keret kellene. Ja...nem, egyáltalán nem is kellene szemüveg.
Nyitáskor hívd fel őket. Aztán meglátod, mit válaszolnak.
Ennel picit bonyolultabb. De tenyleg kapkodos vagyok :)
nem biztositas. A 2 es fel perces szemvizsgalat dija kerult meg ra, 5000. Megneztem a papiron :(
" keszitesnek tuti nem alltak neki"
Sok (főleg kisebb) optika nem saját maga készíti a lencsét, hanem a felvett adatok alapján elküldi a rendelést a lencsegyártónak, ahonnan a már eleve a kerethez és a szemedhez elkészített lencsét kapja meg. Ha így küldték a megrendelést, akkor a lencséd ma reggelre lehet, hogy már futárnál lesz.
Mindenképp kérdezd meg őket, hogy mik a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!