Polgár Tamás Tomcat hány centi magas? Illetve izmos e? Mondható e "benga állatnak"?
Figyelt kérdés
Csak mert hallottam, hogy valahol így hivatkozott magára...2019. ápr. 8. 20:21
1/4 anonim válasza:
Egyszer szembe jött velem az utcán. A magassága átlagos (180-185 cm körüli), de a tekintete olyan szúrós, hogy nem szívesen verekednék vele. :)
2/4 A kérdező kommentje:
180-185 az átlagos?
A 185 szerintem már kifejezetten magas...
2019. ápr. 8. 20:40
3/4 anonim válasza:
Inkább dagadt, mint izmos, de a benga állatot mindkettőre mondják.
4/4 anonim válasza:
183 centi vagyok. Az izmosra már nehezebben válaszolok, mert kinek mit jelent. Volt, amikor meghíztam, volt, amikor sportosabb voltam. Most éppen az utóbbi áll fenn. Hogy a szemem szúrós, azt még sosem mondták, bár az első hozzászóló lehet, hogy pont egy mérges pillanatomban látott. Verekedni miért akarna velem bárki, aki nincs betépve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!