Hogyan működik egy szellem abc? (ouija)
Ez úgy működik, hogy te megadod az engedélyt a többnyire gonosz erőknek ahhoz, hogy hatalmuk legyen az életed/gondolataid felett eme ártatlannak tűnő "játékkal".
A fő szabály az, hogy SOHA ne használj ilyen táblát és hasonlóakat!
Könnyen beszerezhető és ha nagyon rosszat akarsz magadnak, akkor nem gond a megvásárlása.
Jó "szórakozást"!
(Én csak remélem, hogy szerencséd lesz, és nem fog "működni", tudod nem jó olyan erőkkel szórakozni, amelyek felett nincs hatalmad és nem tudod a következményeket kontrollálni....)
Nézd, minden ilyen okkult dolog egy meghívás, egy engedély arra, hogy a rossz szellemek/démonok végre be tudjanak törni hozzád, az elmédbe, a fizikai világodba és a céljuk mindig közös: meggyötörni, tönkretenni, elpusztítani az embert.
Rengeteg horrorfilm készült már a quija-tábla kapcsán és sokan csak kitalációnak gondolják, pedig mindegyik film valós eseményeken és alapokon nyugszik.
Az a lényegük, hogy először jónak, szórakoztatónak, barátnak állítják be magukat, aztán jön a feketeleves....
Ismétlem: KOMOLYAN TARTSD MAGAD TÁVOL az ilyen eszközöktől, ami még beavatottak számára is halállal végződhet!
Én betiltanám az ilyen "játékszerek" forgalmazását, mert olyan erőkkel akarsz incselkedni, melyekről fogalmad sincs, ne kísértsd a gonoszt!
Teljes mértékben egyetértek az 1-essel és a 3-massal. Ki se akard próbálni. Főleg ha még annyit sem tudsz, mit jelent meghívni a szellemeket, illetve hogyan kell, akkor pláne nem kéne.
Elég szomorú dolog egyébként, hogy a legtöbb helyen, ahol kapni lehet, egyszerű szórakozást nyújtó társasjátékként árulják, pedig kruvára nem az. És még egy-két játékszabály is megtalálható hozzá a neten bzameg!!! Viszont ehhez gyorsan hozzátenném kérdező, hogy azokat meg pláne ne használd ouia táblához, mert orjási fáságokat írnak!!!
És még annyi 3-mas, hogy nem quia tábla, ahogy sokan hejtelenül írják, hanem OUIA tábla.
Én ezzel kapcsolatban még azt is olvastam, hogy nagyon sokat tud segíteni ha van nálad egy biblia szellemidézés közben.
Ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!