Hova menjek és hogyan?
Figyelt kérdés
nincs miért itthon maradnom.lakásom nincs,a gyermekemet el kell tartanom.érzelmi okokból sem vagyok képes már itthon maradni.szeretném eladni az ingóságaimat és külföldön uj életet kezdeni ha lehet.ehez kérném valaki segítségét.gyerekkel mennék.2010. júl. 4. 16:23
1/1 anonim válasza:
Szerintem Londonba menj , ha úgy gondolod . Ott megéri , van munkalehetőség , csak be kell járatni az angol beszélőkédet :) Kocsival egy Teljes nap ( vagy több) az út , viszont repülővel 3 óra . Ha van ott ismerősöd , kérj tőle ideiglenes lakhatást , amíg nem találsz munkát , és albérletet . Nem tudom , hogy ennyivel sikerült-e valamennyire segíteni. Ha úgy gondolod , a [link] oldalon tudsz jegyet rendelni , ha van autód , azt add el , mert az Egyesült Királyságban jobb kormányosak az autók , így ha eladod azt az autót , ami most van , akkor abból meg van a repülőjegyetek ára , a munkahelyet meg tudod közelíteni tömegközlekedéssel :)
Sok sikert !
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!