Mondanátok szerelmi szálakat?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, mint például a szerelmi háromszög. Ez egy szerelmi szál. Vagy bármi érdekes és bonyolult szerelmi szálat mondhattok vagy kitalálhattok. A válaszokat előre is köszönöm!2010. júl. 4. 16:20
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye kérdés volt, és persze hülye választ kapok. Hát ezt jól megkaptam. :D
2010. júl. 4. 18:05
4/5 anonim válasza:
Valami filmben láttam, de már nem emlékszem, mi volt az:
1. fiú szerelmes volt 1. lányba, 1. lány 2. lányba (bizony.....:)), 2. lány 2. fiúba, 2. fiú 1. fiúba.
De ha túl meredek így, akkor lehet így is: 1. lány 1. fiúba, 1. fiú 2. lányba, 2. lány 2. fiúba, 2. fiú 1. lányba.
Ilyesmire gondoltál?
Vagy még egy, szintén filmből: (Minden végzet nehéz):
lány bepasizik egy idősebb fószerrel, aki az apja lehetne, hazaviszi bemutatni, de közben rájön, hogy mégse az igazi, így átpasszolja az anyjának. Először oké is minden, de aztán kisebb galibák miatt szétmennek, anyu összejön egy fiatal dokival, aki a fia lehetne, de mivel hollywoodi film, a végén persze kibékül az öreggel...:)
Még gondolkodom!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmikre gondoltam. Nagyon köszönöm a választ! :)
2010. júl. 8. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!