S. O. S. szeretnék venni egy darab dobozt, hol tudok besétálni érte Budapesten?
Gugli nem a barátom, jelenleg nincs netem, örülök hogy ezt az oldalt úgy-ahogy betölti. Lassú a mobilnetem, ami dobozos oldalt megnyitott az mind nagy tételben gyárt cégeknek, vagy csak később gyártja le, vagy kifogyott a megfelelő méretből (260x260x200 mm)
Tudtok megbízható "dobozboltot", ahol egy darabot is eladnak magánszemélynek? Csütörtökig kellene
Szia!
Ha bármilyen doboz jó, akkor boltokban is vannak, amik ingyen megkaphatsz. (cipős boltok cipős dobozai, élelmiszer boltok nagy tételes dobozai: Lidl, Aldi, Tesco, Auchan, ami a közeledben van) Csak kérned kell, és egy dobozt szerintem bármikor adnak.
Egyébként egységes postai doboz tényleg szokott lenni a postákon, de azok drágák, hacsak nem valaki ott is leteszi a sajátját, mert valaki helyben bontja a dobozait, és azokból, ha van vihetsz.
Itt vannak a postaiak, de sajna ezek sem akkorák, ami neked kell.
Postán pont akkora nincs, de nagyobb van. Abba belefér, amit szeretnél. Vagy nem tudom, mire kell.
Egyébként Müllerben, Kikben, Euros boltokban szoktak lenni díszdobozok különböző méretekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!