Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Németországból Dániába szerint...

Wazzzup13 kérdése:

Németországból Dániába szerintetek levél mennyi idő alatt érkezik meg?

Figyelt kérdés
Levélbe tett kisebb csomagot várok és több mint másfél hét eltelt, de nem érkezett még meg. Szerintetek elkavarodott már rég vagy még érdemes számítani rá?

2019. ápr. 2. 18:07
 1/2 anonim válasza:
Érdemes rá számítani, én sokszor kapok leveleket külföldről, és kb 2-3 akár 4 hét is lehet mire elér hozzám. Volt olyan is, ami valamiért egy bő másfél hónappal érkezett, de megérkezett az a lényeg.
2019. ápr. 2. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igazad lesz. :) Megkérdeztem a lányt és azt mondta hogy ilyen nagy postaládába dobta be Németroszágban és onnan viszik, csak eddig minden egy hét alatt ideért és kicsit nyugtalan vagyok.
2019. ápr. 3. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!