Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek felvegyem ismerősnek?

Szerintetek felvegyem ismerősnek?

Figyelt kérdés

Az egyik volt osztálytársam bejelölt egy közösségi oldalon, Facebookon. Nagyon utálom, ezek miatt az okok miatt:

1. Sokunkat bántott, mindenféle ok nélkül. Engem speciel azzal is, hogy hiszek Istenben (pedig egyházi suliba járok). Ez nekem nagyon rosszul esett, ő volt az egyik ismerősöm, aki a leginkább kihasználta a túlérzékenységem. A többieket nem tudom, mivel bántotta, de gyakran megsértette őket is.

2. Mániákusan érdeklődik a felnőtt témák iránt. Nagyon gyakran beszél róla, pedig még csak 14 éves. Amikor egy suliba kerültünk (11 évesek voltunk), akkor is ilyen volt. Volt, hogy úgy öltözött és viselkedett, mint egy örömlány.

3. Plázacica. Azt hiszem, ezt nem kell részletesen kifejteni.

4. Eléggé lusta. A reggeli áhitatokra sem ment be (pedig kötelező volna). A tanulmányi eredményei sem voltak valami jók.

Már másodjára jelölt be (az előzőt elutasítottam). Most visszautasítani csak nem illene, bejelölni viszont nem akarom. Pár ismerősömet bejelölte MSN-en is (én letiltottam), ahol egyáltalán nem szalonképes témákkal zaklatta őket. Ha bejelölném, "megmenekülnék", ha nem, fennáll a veszélye, hogy beárul az ofőnek (aki szintén facebookozik). Nem az a típus vagyok, aki mindig hazudik, sőt!, de amikor nem akartuk, hogy eljöjjön osztálykirándulásra (már nem oda járt), és néhányan ezt megírták neki, és az ofő ezt elmondta, rám nézett. Pedig én soha nem tennék ilyet. Szerintetek mi legyen? :S

2010. júl. 4. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

ird le neki hogy megbántott és hiába jelölget

igaz nem olvastam el az egészet..de ne is várd senkitöl

2010. júl. 4. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelöld vissza. Mi bajod lenne tőle, ha az ismerősöd lenne? Nekem is van olyan az iwiw-, myvip- és facebook-ismerőseim között akit enyhén szólva utálok. :D
2010. júl. 4. 15:22
 3/5 haggyámán ***** válasza:
Én elolvastam. Nekem is van/volt ilyen ismerősöm. Engem is folyamatosan zavart, de egyszerűen nem vettem tudomást róla. Visszaigazoltam, ha írt, akkor igen/nem/dejó stb. egyszavas válaszokat adtam. Egy idő után leszállt rólam.
2010. júl. 4. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy beárul? "Tanyányéni Julcsi nyem akar vijjajelölni facebookon!" Vagy hogy? :D "Ejnye Julcsi, amiért ilyen voltál Margitkával 2 hétig te törlöd a táblát!" :D De most komolyan, nekem is van olyan ismerősöm akit utálok, de visszajelöltem, vagy ha tényleg ennyire nem akarod, akkor ne jelöld vissza, csak megunja egyszer.
2010. júl. 4. 18:21
 5/5 anonim válasza:

Ezt a beárulást nem értem én sem.

A visszajelölést meg ahogy érzed. Ha nem akarsz az ismerőse lenni, akkor utasítsd vissza, és írd meg neki, hogy a k*rva anyját.

2010. júl. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!