Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha az HBO go-t szeretném...

Ha az HBO go-t szeretném igénybe venni, kéri a bankkártya számot, lejárati idő és cvc kódot. Ezeket nem veszélytelen meg adnom?

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztonságos megadnod, hiszen egy megbízható szolgáltató kéri. Főleg ha a fizetés egy banki oldalon keresztül történik, amire nekik semmi rálátásuk nincs, csak az összeget kapják meg, a többi a bank felületén megy. Egy HBO szintű szolgáltató soha nem fog meglopni, hiszen akkor senki nem fizetne elő ha ilyen dolgot meg mernének csinálni. Ez az ő érdekük is. Az előfizetés viszont előfizetést jelent, ami rendszeres pénzmozgással jár amíg le nem mondod, ne érjen meglepetésként ha X időnként le fogja emelni az összeget a számláról.
2019. márc. 31. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van HBO Go előfizetésem már több mint egy éve. Semmi gond a bankkártyával. Minden hónapban vonja a pénzt és ennyi. Nem próbált meg meglopni sem az hbo sem más.

(Mellesleg én virtuális kártyát használok. Az o.p nél olyan csomagban vagyok, ahol a számlámhoz tartozik egy alszámla, amihez nincs plasztik kártya, csak virtuális. Ugyanolyan adatai vannak, mint a hagyományos kártyának. Minden ilyen internetes vásárlásra azt használom. Csak arra kell figyeljek, hogy a kellő pénz meglegyen rajta. Én döntöm el, hogy mikor mennyi pénz van rajta. Ha úgy nyugodtabb vagy, választhatsz te is hasonló megoldást)

2019. márc. 31. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érthető válaszokat!
2019. ápr. 1. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!