Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most komolyan! Szerintetek is...

Most komolyan! Szerintetek is 2012-ben lesz a világvége?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem ma este lesz?
2010. júl. 4. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz.
2010. júl. 4. 15:35
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok! :-)

Konkrét választ nem tudok erre a kérdésre adni, de szerintem nem lesz világvége. De majd meglátjuk. Nincs bizonyítva százszázalékosan, hogy lesz, de az sem hogy nem lesz. Én élem az életem, küzdök azért, hogy elérjem a céljaimat, szórakozok, barátkozok, és még sorolhatnám. A lényeg:Én nem hiszek a világ végében, de azt sem állítom, hogy nem lesz. 2012-ig élek ahogy eddig éltem, és 2012-ben eldől, hogy lesz-e világvége, vagy nem. Ám...A legújabb kutatások szerint a világvége eltolódott 2020-ra, ami arra a következtetésre sarkall engem, hogy még annyira se higgyek a világvégében mint amennyire eddig hittem benne. Szerintem a kutatók, és egyéb emberek akik ezen a területen dolgoznak, a világvége dolgot csak pénzszerzés céljából találták ki, de nem tudom, ez csak egy tipp, amely szerintem elég logikus. Én nem foglalkozom vele. Élem az életem. Ha lesz lesz, ha nem nem. Nem érdemes olyan dolgok miatt görcsölni amit nem tudunk irányítani. :-)

Üdv:Zoli! =)

2010. aug. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!