Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én nem akarok elköltözni! Mit...

Én nem akarok elköltözni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. 1,5 éves voltam, amikor a mostani lakásunkba költöztünk. Nemrég meghalt a nagymamám, és eladjuk a házát. Olyan vevő van, aki egy másik kerületben levő lakást oda akar adni(beszámítani az árba. De az a hely a város másik felén van. Mit tegyek? Már anyámmal megbeszéltük, hogy felújítjuk a lakásunkat meg, hogy milyenre festetjük a falakat, milyen csempe lesz a fürdőben, stb. Én nem akarok elköltözni, met itt vannak a barátaim, és itt már ismerek minden utcát. Azonkívül a zeneiskola is itt van, és tanárt sem akarok váltani!!!
2010. júl. 4. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Nem tehetsz semmit. Először szivatott meg az élet? nyugi, lesz majd idő mikor visszasírod, hogy ez volt a legnagyobb bajod.
2010. júl. 4. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Nehéz helyzet, nehéz lesz beilleszkedni is :S Nem tudok sajnos erre igazán mit írni, nem tudom milyen lehet elköltözni, de sajnállak, nagyon :(
2010. júl. 4. 09:51
 3/4 anonim válasza:

Mintha én írtam volna!!! Halál komolyan.Csak nekünk nem úgy van hogy eladunk ez házat hanem mindenképpen elkell költöznünk de nem akarok!Úgy ahogy mondod nekem is itt van a zeneiskolám de én majd ezzel akarok foglalkozni.:(((Segíts hogy végül mi lett,hogy vészelted át...Kérlek.:''((((

12/L

2013. jan. 24. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Őszintén szeretnék neked segíteni, de nem tudok :(

Mi végül nem költöztünk el, szóval sajnos nem tudom leírni a tapasztalataimat, mert nincsenek :(

Tényleg nagyon jó lenne, ha segíthetnék, de sajnos nem tudok :(

2013. jan. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!