Neten avagy otthon végezhető munkát keresek!?
A férjem elhagyott, itt maradtam egyedül a 4 7 éves gyerekemmel, és 20 éves autista fiammal, sajnos autistát nem lehet egyedül hagyni,de ebből a pénzből nem jövünk ki.
Albérletben élünk rengeteg kiadás..
Igy kell megbízható netes munka
A 4 jegyű kódosat csináltam. Átverés, soha nem fizetnek. Ugyanis, legalább 150$ értéket kell összehoznod. Reklám nézegetésből, minden reklám "nézése", illetve kód billentyűzése 1 cent. Tehát elég sok kódot kell beírnod, ami nem lenne baj, hiszen nem lehetetlen teljesíteni, DE nem elég, hogy minimum 150$-t hozzál össze, hanem még 40 embert kell behoznod ugyanebbe a kamu melóba. Ami egy bizonyos idő alatt lehetetlen, és ha az adott ideig nem leszel kész, elvész az addigi 150$ is.
Mellesleg én 200$ hoztam össze, de nem volt szívem még 40 embert becsapni. Nekik jó, mert amíg új vagy, minimum egyszer megnézel vagy 100 reklámot, termeled nekik a pénzt, de ebből a pénzből te igazából nem részesülsz, semmit nem látsz. Ha valaha is ebből bárkinek összejött pénze, az csak az elején lehetett. Az egész oldal, amire regisztrálni kell egy átverés. Ezért mondtam: jobb ha bele sem vágsz, mert csak vesztegeted az idődet.
Ja, ez akkor meg reklámcsalás.
Van olyan reklám, amire kattintás alapján fizetnek.
A reklámozó fizet, mint a katonatiszt - miközben olyanok kattintgatnak rá, akik nem hogy soha nem vásárolnak ilyet, de még nem is értik a reklámot.
Esetleg nem is látják.
Ráadásul az a freemailes e-mail cím nem is jó, ami az atw-s weboldalon volt. Kíváncsiságból írtam nekik e-mailt és ez jött vissza:
A cím nem található
Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) otthonimelo2007@freemail.hu cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!