Szerintetek vegyek kést utcára?
Ha kissebb kutya támad meg, gondolkodás nélkül felrugom. Addig amég mozog. Ha nagyobb harci kutyárol van szó pl elkapja a lábam, beleszúrom a kést a nyakába, sőt a felelőtlen gazdája elött belezem ki!
Oké, nem a kutya tehet róla, de ne nyomorodjak már le egy idióta miatt.
Vettem egy diófa nyelü svájcibicskát egyszer fel kell avatnom
"Nem hiszek abban, hogy elvennék tőlem a kést.. ha jól megfogom azt ki nem veszik a kezemből azért nem olyan egyszerű azt elvenni valakitől!"
Ennyi erővel pont hihetnél abban is, hogy mentális energiáddal megfélemlíted a támadóidat. Még sosem voltál részese verekedésnek/verésnek, még csak nem is láttál igazit. Kapsz egy közepesebb ütést vagy rúgást és már a földön térdelsz, vért köpsz meg a fogadat, és a mire feleszmélsz, hogy ja a késem, már a hátadban van.
"Én nem a késharcról beszélek.. ha elő kellenne vennem én nem néznék semmit.."
Isamétlem magamat: ha három kigyúrt kopasz jelenlétében te kést rántasz, lehet, hogy egyet megölsz. Nincs is ezzel baj (az adott pillanatban). De csak egy késed van, és három támadód - és könnyen lehet, hogy náluk is van valami, ami nem került elő addig, amíg csak verekedésnek nézett ki a dolog. De ha te kést rántasz, aztán ők is... Ott már nem szaladsz el. Meghaltál.
"mert talán pszichológiai szempontból még nem vagyok rá elég felkészült."
Ez egy igen bölcs meglátás a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!