Az orbán autósiskolánál Debrecenbe a forgalmi vizsgánál elöre megadják az utvonalat vagy majd közbe mondják?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 22:55
1/5 A kérdező kommentje:
már tudom
közbe mondják ..ezt csak azér irom ki h hátha segitek vele valakinek
2010. júl. 13. 14:47
2/5 anonim válasza:
Közben mondják? De hogy? Úgy hogy fordulj balra, utána jobbra stb? Vagy utcanevekeket mondanak?
3/5 A kérdező kommentje:
hát ha motorral mész akkor a füledbe tesznek fülhlgatót és akkor mondja h pl: a következö utkeresztezödésnél fordujj jobra...vagy ahol a szabályok lehetövé teszik ájj meg
de ha kocsival mész akkor ott üll meletted és ugy mongya ugyan igy csak nem füllhalgatón
ha még kérdésed van mondjad és hátha tudok segiteni
2010. júl. 14. 19:42
5/5 A kérdező kommentje:
nem...ez mindenhol igy van amit én ismerek andorkó és az orbán autósiskolánál biztos hogy igy van de szerintem ez igy van sok helyen..
szerintem mindenhol...
ha még kérdésed van irj...
2010. júl. 23. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!