Nellyfox2008 kérdése:
Amikor felvesznek katonának, ugye előtte vannak tesztek (pl. pszichológiai teszt) És ilyenkor szoktak beadni valami gyógyszert? (Tablettát) És ha nem bírja valaki bevenni a tablettát akkor mivan? Vagy máshogy csinálják?
Figyelt kérdés
Elnézést, de nem nagyon értek hozzá, csak érdekel. :)2019. márc. 24. 11:09
1/10 anonim válasza:
Nem adnak be semmit!
Ezt honnan vetted???
2/10 A kérdező kommentje:
#1-es, csak gondoltam, ja meg hát írtam, hogy nem nagyon értek hozzá XD
2019. márc. 24. 11:52
3/10 anonim válasza:
Szimpla elbeszélgetés és egy karikázós teszt van csak.
4/10 anonim válasza:
Elég vad elképzelés a tabletta, de aki nem képes egy tablettát bevenni, az ne menjen katonának. Élesben jóval nagyobb terhelés és stressz ér téged, mint hogy le kell nyelni egy kis tárgyat, és téged már ez is mentálisan erősen lekorlátozhat, ha emiatt aggódsz jó előre.
5/10 anonim válasza:
Igen, van egy jó nagy tabletta amit be kell venni. Ha nem bírod lenyelni felnyomják mint a lázcsillapító kúpot, nagyon szigorúak.
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, most akkor van, vagy nincs? Nyilvánvalóan van ahol van, és van ahol nincs, de legtöbb esetben akkor van ilyen?
2019. márc. 25. 12:31
7/10 A kérdező kommentje:
És ha egy akkorát nem bír lenyelni akkor széttörheti? Mármint mondjuk egy átlagosnál nagyobb tablettát.
2019. márc. 25. 12:38
8/10 anonim válasza:
Nyugi csak vicceltem az előbb. Nincs semmilyen tabletta az alkalmasságvizsgálaton. De miért tartasz ennyire ettől? Van valami szorongásod attól ha le kell nyelni valamit, mondjuk egy tablettát?
9/10 A kérdező kommentje:
Hát, tulajdonképpen nincs, de gyerek vagyok és (még) nem bírom lenyelni. (Tudom, ez még változhat) és bénának érzem magam.. (Az is vagyok)
2019. márc. 26. 06:59
10/10 TheSoldier válasza:
😂😂😂 Természetesen nem kapsz semmilyen tablettát. Majd oltást azt kapni fogsz,hogy pontos legyek 4-et, de ezt általában egy nappal korábban lerendezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!