Hipotetikusan ha nekem 471 pontom van, akkor mennyi az esélye annak, hogy felvesznek orvosi egyetemre? Elsősorban a Semmelweis egyetem érdekelne és utána a többi.
"...mennyi az esélye annak, hogy felvesznek orvosi egyetemre?"
A hipotetikus 471 pontoddal tudhatnád, hogy erre a kérdésre SENKI nem tud válaszolni. 88.85(973)% válaszként megfelel? Továbbá ha kijelented, hogy "ilyen gyenge elméjűekkel csak itt lehet találkozni" akkor minek keresed a társaságukat?
Egyébként a kérdésedet értjük, de az értelmét nem!
Sajnos ezzel a teljesítménnyel Magyarországon felvesznek orvosira, de csak azért mert itt nincs face-to-face intejú, hogy kiszűrjék a hozzád hasonló öntelt, lekezelő magatartással rendelkező egyéneket.
Másrészt örülök, hogy a Semmelweisra bejutsz. Fejestől átalakítják az oktatást és ami eddig baromi nehéz volt az most vért izzasztó lesz. Szívás lesz ez a (jó esetben) 6 év. Térdre fognak kényszeríteni és több alkalommal is letörlik majd az öntelt vigyort az arcodról, amikor a könyv szürke mezőjének zárójelben megjelenő információjára kérdeznek majd rá és ha nem fogod tudod a választ szemberöhögve közlik veled, hogy "Maga sosem lesz orvos" (igaz történet alapján)
Az ország legjobban teljesítő szürkeállományai között leszel és a 471 pondot ellenére vagy akár OKTV győztesként is előfordulhat, hogy nyomorék debil gyereknek érzed magad amikor a vizsgáztató porig aláz. Ezt egy átleg medikus túléli, de Te hatalmasat fogsz zuhanni ilyen egóval.
Bejutni könnyű dolog, bentmaradni már nem lesz az! Konkrét bizonyíték: 2012-ben összesen 464 embert vettek fel SE ÁOK-ra (felvi adat), ebből 2018-ban 316 ember záróvizsgázott (aok.zarovizsga.hu), a többiek vagy abbahagyták vagy csúsznak-másznak és 7-8-9 év alatt fejezik be az egyetemet. (nem említve, hogy a 2018-ban záróvizsgázók között is vannak 2012 előtt kezdők)
A nyálverés helyett inkább készülj fel lelkileg.
Most pedig megyek folytatom a tanulást mert reggel farmak szigó
4. éves orvostanhallgató
Ez jó :D látom tapasztalat van. :D :D :D :D
Sajnálom hogy ennyi mindenen végig mentél :/
Ilyen értékekeket csak az tud írni akit porig aláztak már amit próbálsz elhitetni hogy én is olyan elmaradott vagyok hogy nem tudok tanulni ha már felvettek..... :D
12 válaszoló :D :D :D
Vicci gyerek vagy :D
"amit próbálsz elhitetni hogy én is olyan elmaradott vagyok hogy nem tudok tanulni ha már felvettek..... :D"
A kettőnek köze sincs egymáshoz. Az hogy felvettek egyáltalán nem prediktív, nem jelenti hogy bent is maradsz, vagy hogy ugyanolyan jól teljesítesz majd.
Az hogy elmaradott vagy majd te is észreveszed, amikor több ezer oldalt kell megtanulj 5 havonta és nem tudod hogyan. Azt hiszed azért mert 471 pontod van megtanultál tanulni, pedig ez nem igaz. És ezt nem sértegetésből mondom, nem csak rád, hanem mindenkire igaz. Teljesen más technikát kell majd kialakítanod az egyetemen, mert az iskolában nem tanítanak meg tanulni. De erre majd te magad rájösz.
Ajánlom csinálj egy print screen-t a hozzászólásokról és olvasd el, ha végeztél az egyetemmel. Fel fog tünni neked is ki a "vicci gyerek". Fogadok addigra leszoksz az ilyenekről :DDDDD és némi alázatot is belédvernek majd. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!