Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A biztositónál van az ügyem. ...

A biztositónál van az ügyem. 8 hónapja vizsgálják. 2 havonta érdeklődök semmi. Mit lehet tenni? Meddig húzhatják el?

Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen leírásod alapján a végtelenségig, illetve, amíg el nem évül. Gondolom: fizetniük kellene, mert akkor viselkednek így, mintha a fogukat húznák. Ne csak 2 havonta érdeklődj, mert sosem fogják a téged megillető összeget kifizetni.

Cseszegesd őket e-mailen, létezik egyfajta elektronikus panaszkönyv, vagy járj a nyakukra személyesen.

2019. márc. 23. 00:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Megvan bizva egy ügyvéd

A biztositonal csak o erdeklodhet?

Vagy én is? Ha ő nem érdeklödik kenytelen vagyok én

2019. márc. 23. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint, jobb, ha te is érdeklődsz.

Nekem is volt velük ügyem, és nagyon hosszan elhúzták az ügyintézést, csak többszöri panasz után teljesítették a kifizetést.

Csak mondom.

Mindig hiányzott valami, és olyankor elölről indították a határidő számítást, természetesen mindent az utolsó napra halasztva...

2019. márc. 24. 00:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Megan 964

Ne haragudj megkérdezhetem, hogy sok pénzről volt-e szó?

Hol lehet panaszt tenni?

Én is úgy éreztem, hogy direkt húzzák de meddig?

2019. márc. 25. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:

"Ne haragudj megkérdezhetem, hogy sok pénzről volt-e szó?"

220k

"Hol lehet panaszt tenni?"

Én a biztosító online felületén lévő panaszoldalt használtam, ez minden biztosítónál kellene, hogy legyen.

"Én is úgy éreztem, hogy direkt húzzák de meddig?"

Ha eddig 8 hónapig húzták, akkor szerintem addig, amíg el nem évül (ha van ilyen), meg nem unod, rájuk hagyod a pénzt, a variációk száma végtelen, csak egy a lényeg: nekik NE kelljen fizetni, ülnek a pénzeden, addig is használják. DE ha van ügyvéded, akkor hogy-hogy ő is annyiban hagyja? Nekem ez is különös...

2019. márc. 25. 23:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen igen nem tudom az ügYvéd miért nem intezkedik.

Nálam pár milliorol van szo

Mindenkép lépni fogok

2019. márc. 26. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de akkor az ügyvéd is csak rólad húzná le a bőrt ezek szerint. Neki nem érdeke, hogy haladjon az ügy? Pláne, ha ilyen nagy összegről van szó. Mondjuk így nem is csodálom, hogy húzzák az egész ügyintézést, mint a rétestésztát. Addig is parkoltatják a pénzed, és nekik fial. Naná, hogy nem akarnak fizetni, illetve minél később.

((Nekem a 220 ezer is érvágás volt, és életebvágó, hogy megkapjam, ha milliós tételről lett volna szó, talán a "nyakukat is átharapom". :) Állj a sarkadra, és légy velük kemény, meg könyörtelen.))

2019. márc. 27. 04:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Beszéltem az ügyvéddel azt mondta csak surgetni tudja.

Neki is fura hogy ilyen kesőn reagálnak.

Azt mondta panaszt nem lehet tenni.

Nyár közepéig várnom kell.

Nagyon különös számomra

2019. márc. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!