Viagogon vásároltam jegyet, mennyi az esély, hogy beengednek?
2: Persze, hogy a jegyen kevesebb szerepel, hiszen az az eredeti ár, amiért az üzér vette, és a dátum is az, amikor ő vásárolta. De én nem értem ezt a lehúzós dolgot, amit állítólag sokan beszívnak. Mégha a viagogó honlapján a fizetés lebonyolítása előtt nem is veszed észre a végső rászámolást az összegre, a bankod oldalán nem tűnik a szemedbe a fizetés megerősítése előtt?
Ha a jegy valódinak tűnik, akkor eélyes, hogy beengednek, de egy töbszörözött jegyeladás pakliban lehet, érdemes a lehető legkorábba odamenni, hogy ha esetleg tényleg erről van szó, te legyél az, aki bemegy vele. Esetleg majd leírhatnád, mi volt. Én is most hasonlóan vagyok, így készülök egy koncertre, avval a különbséggel, hogy én tudtam és figyeltem, mennyit fizetek, vállalva a kockázatot, mert a hivatalos oldalról villámgyorsan elfogytak a jegyek.
#4 nem, nem vagyok az.
Leirom meg egyszer, hatha: amig a viagogo-nak vannak balekjai, addig menni fog a nagyuzemi, tudatos csalas, atveres, lehuzas. Ahogy egyre tobben koppannak, ervenytelenitik a jegyuket, orjongenek mert nem jutottak be a hatszor eladott jegyukkel, ugy fog szepen osszedolni az egesz.
Szolj, ha megertetted.
5: Te most abban reménykedsz, hogy a kérdező nem fog tudni bemenni a koncertre, és szív, mint a torkosborz. Ez mi, hanem rosszindulat?
Tudod, vannak rendezvények, amikre a hivatalos árusítás kezdésétől percek alatt elfogynak a jegyek. És van, hogy az embernek abban a pillanatban pont nincs rá keretje, vagy az is, hogy a túlszúfolt rendszer nem engedi sorra kerülni. Akkor nem marad más megoldás, mint üzéroldalról vagy másodkézből vásárolni. Szólj, ha megértetted!
hanem=ha nem
túlszúfolt=túlzsúfolt
2.
Megpróbálunk a leghamarabb ott lenni, köszi a tanácsot, mindenképpen írok, hogy mi volt!:) szurkoljatok:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!