Mennyire fáj a fülbelövés egy 14 éves lánynak?
Nekem sosem volt kilőve a fülem, 15 évesen lövettem ki egy direkt erre specializálódott helyen, egyáltalán nem fájt, kenni kellett Neogranormonnal utána, nekem nem gyulladt be. Szerintem nincs összefüggés a kiskori gyulladással! Sajnos az árára már nem emléxem.
19/L
második vagyok... nekem 2600-ért lőttek egy párt.
14/L
Én csak videókat néztem fülbelövésről, de nekem a tű szimpatikusabb. xD
Nekem kb. másfél éve szúrták át a fülem, tűvel, és egyáltalán nem fájt, pedig felkészültem arra, hogy most mennyire fog fájni... és nem, meg sem éreztem. :P Még akartam/akarok csináltatni magamnak egy piercing-et, és én csakis tűvel oldanám meg a szúrást, csak azt már nem engedik itthon. :)
15/F
dehogy hangos:D:D és lövésnél se érzel semmit..;) ne idegeskedj semmiség az egész:D
am én is féltem az esőtől:D:d
köszi a válaszokat:))
Hát igen próbálok megnyugodni.. látom megoszlanak a vélemények.. de én inkább maradok a lövetésnél mert a szúrás nem jött be :D
Am most a tapasztalatokra lennék kíváncsi, nektek a bizsutól begyullad a fületek? Am begyulladhat ha nem bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!