Miért lesz gyűrött az ember bőre?
Figyelt kérdés
Néha úgy ébredek fel, hogy gyűrött a bőröm az arcomon, karomon, bárhol. Gondolom mással is előfordult már. Ez mitől van? Elnehezedik a testünk??
Komolyan kérdezem, érdekel hogy mitől van ez.
Van rá valami tipp hogy eltüntessem ezeket? Elég gáz úgy dolgozni indulni hogy a kispárna gombjai az arcomon virítanak :-)
2010. júl. 3. 16:28
1/5 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor beleereszted a körmöd a bőrödbe és ott marad a nyoma. Szerintem semmi különös nincs rajta.
2/5 Funktasztikus válasza:
mivel a test nedvesség tartalma fogy amikor öregszel....ezért ugye a böré is... kell még több magyarázat:D?
3/5 A kérdező kommentje:
Na oké, de minden egyes körömbelemélyesztéskor ott marad a nyoma, alvás után pedig csak néha fordul elő...
2010. júl. 3. 16:36
4/5 anonim válasza:
Nekem is szokott alvás után gyűrött lenni a bőröm de nekem pár perc alatt eltűnik :)
5/5 anonim válasza:
Egyszer annyira tanultam, hogy elaludtam a spirálfüzetemen. Spirálos lett az arcom (de tényleg):S
Talán jó megoldás, ha felkelés után lezuhanyzol, és átmasszírozod a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!